Nyheder

Skive Vand AFSTEMNING Afsluttet >
< Mere Legeplads dag - Fra Druevej
20.09.2013 15:03 Alder: 11 yrs

Nyt asfalt på nogle af vores veje


Den nordlige del af grundejerforeningen Frugtparken - rødmarkering = asfaltering

Bestyrelsen var rundt og se på vores område, veje og legepladser.

Mht vores veje (og kun vore egne stikveje) blev det besluttet, at vi ville indhente tilbud på asfaltering af 7 stikveje:
Druevej 29-49, Hybenvej 2-14, 16-28, Kirsebærvej 1-17, 19-35, Nøddevej 13-31 og 33-47. Asfalteringen vil ske i foråret 2014.
Øvrige veje vil blive gennemgået af et asfaltfirma, som vil udbedre de sætninger og små revner, som findes på disse øvrige veje. Denne gennemgang vil ligeledes foregå i foråret 2014 afhængig af, hvor hurtig vinteren sætter ind.
Fliserne på vore stier vil blive renset og evt. små sætningsskader vil blive udbedret i løbet af efteråret.

Vi kikkede også på vores legepladser og fandt disse i fin stand. Dog er der gyngestativet på legepladsen nedenfor Hybenvej, som er i dårlig stand. Denne vil blive fjernet.

På kortet til højre ses de veje, som skal asfalteres, markeret med rødt.

I forhold til vores stamveje (kommunens) samt til stien langs Brombærvej - har vi været i kontakt med Skive Kommune, der klart tilkendegiver, at det var lovet, at disse skulle repareres og asfalteres løbende, men der er ikke midler til dette for nuværende. Kommunen kan ikke give nogen tidshorisont på problemerne. Så der er ikke andet at gøre, end at klage over forholdene - til Skive Kommune cc/Teknisk forvaltning - evt. via www.skive.dk


Webdesign af e-studio.dk