Nyheder

Generalforsamling 2021  >
< Klipning af græs
11.01.2021 13:23 Alder: 3 yrs

Legepladsen Hybenvej vest


Mandag d. 19. august 2019 - havde en gruppe beboer, som alle bor tæt op ad legepladsen ved Hybenvej, taget sig tid til at besigtige legeplads nedenfor Hybenvej (mod vest). Mødet blev skabt på initiativ af Benny Kirkegaard og Lars Eberhardt (legepladsformand), der har givet udtryk for, at flere beboer gerne ville hjælpe med at få legepladsen vedligeholdt, renoveret og evt udskiftning/fjernelse af tidligere farlig og utidssvarende redskaber.

Som det kan læses på frugtparken.dk, så blev ny legepladsformand Lars Eberhardt bedt op at komme med et oplæg til renoveringen, som gruppen synes skulle ske mm. Denne er nu ved at blive en realitet og vi skal snarest have et møde omring den videre planlægning af arbejdet.

Der har siden været arbejdet med planen, og Kompan er kommet med et meget godt tilbud, som vi vil forsøge at realiserer. Det har ikke været mulig (i forhold til pris) at reparerer sandborgen, som vil blive erstattet af et 4 tårns anlæg med plastrutsjebane. Så glæd jer til at få legepladsen på Hybenvej mod vest bragt iorden igen.


Webdesign af e-studio.dk