Nyheder

< Legepladsen Hybenvej vest
11.02.2021 08:20 Alder: 23 days

Generalforsamling 2021


Torsdag d. 18. marts 2020.

Myndighedernes anbefalinger til alle danskere er at blive hjemme og undgå kontakt med andre mennesker, hvis man føler sig syg. Og så er det i og for sig mindre vigtigt, om man har corona eller en anden smitsom sygdom, hvis man ellers er rask og har et fungerende immunforsvar, lyder vurderingen fra en overlæge. Og det skrev vi også sidste år.

Så hvis du ikke har lyst til at blive smittet - (der er ingen forslag, kontingentstigninger eller noget i forhold til generalforsamlingen på dagsordenen, som der skal stemmes om) så kan du roligt blive hjemme. Formand og de to bestyrelsesmedlemmer har sagt ja til genvalg.
Vi plejer normalt heller ikke at være ret mange. 

Bestyrelsesmedlemmerne vil samles - og afholde generalforsamlingen, men kommer der mere end de 5 - må de blive afvist under henvisning til restriktionerne omkring Covid-19, hvor vi max må samles 5. Så er vi jo mere end 5, som er forbudt af myndighederne. Det er nyt i forhold til sidste år - og også forudsat der ikke kommer lempelser, som vi selvfølgelig vil følge.

Der vil ikke bliver serveret noget. Og vi bliver placeret i behørig afstand fra hinanden. Og til orientering er der ingen indkommende forslag, som skal behandles ud over at vi ændre Vedtægterne med at fjerne Girokonto og indsætter PBS. Dette skal på en ekstra, hvor vi så må håbe, at det bliver muligt at være flere.

Referat og regnskab vil blive opdateret på www.frugtparken.dk. Håber på alles forståelse. Skriv endeligt, hvis der er spørgsmål.


Webdesign af e-studio.dk