Nyheder

Legepladsen på Hybenvej mod vest RENOVERET >
< Legepladsen Hybenvej vest
11.02.2021 08:20 Alder: 3 yrs

Generalforsamling 2021


Afholdt - Torsdag d. 18. marts 2020.

Myndighedernes anbefalinger til alle danskere er at blive hjemme og undgå kontakt med andre mennesker, hvis man føler sig syg. Og så er det i og for sig mindre vigtigt, om man har corona eller en anden smitsom sygdom, hvis man ellers er rask og har et fungerende immunforsvar, lyder vurderingen fra en overlæge. Og det skrev vi også sidste år.

Så hvis du ikke har lyst til at blive smittet - (der er ingen forslag, kontingentstigninger eller noget i forhold til generalforsamlingen på dagsordenen, som der skal stemmes om) så kan du roligt blive hjemme. Formand og de to bestyrelsesmedlemmer har sagt ja til genvalg, hvilket også skete.
En enkelt var mødt op, som gerne ville have lov at stå i døren - og havde i øvrigt spurgt - om man kunne overvære generalforsamlingen digital. Men det havde vi ingen mulighed for at gøre. 

Bestyrelsesmedlemmerne var tilsagt og afholdt generalforsamlingen.

Referat og regnskab vil blive opdateret på www.frugtparken.dk. Håber på alles forståelse. Skriv endeligt, hvis der er spørgsmål.

Så snart vi få mulighed for at samles - vil der blive indkaldt til ekstra-ordinær-generalforsamling mhp endelig godkendelse af de ændringer, som var foreslået til den ordinær generalforsamling, som følgende:

§17 Medlemmernes indbetaling foretages til foreningens konto, via PBS eller til kassereren, der indsætter foreningens midler i bank, sparekasse eller anden pengeinstitut på konto i foreningens navn.


Webdesign af e-studio.dk