Nyheder

Sct Hans 2021 >
< Generalforsamling 2021
21.05.2021 10:19 Alder: 3 yrs

Legepladsen på Hybenvej mod vest RENOVERET


Som det kan læses andensteds, så har Grundejerforeningen været i gang med at renoverer og istandsætte vores gamle legeplads, som er beliggende vest for Hybenvej på vore grønne områder. Den gamle gyngestativ i tryk-imprægneret telefonsstolper er blevet udskiftet med nyt og top godkendt gyngestativ, som kan bruges af alle aldre, da vi også har opsat en babysæde mellem de 5 gynger. Den gamle borg, som der kunne hoppes, klatres og løbes ned ad, men som var opført i tryk-imprægneret træ og med søm og skruer hængene ud - er blevet udskiftet med springplader i niveau, så de er overskuelige og let at lege på - uden nedfaldsfare.
Sandborgen er blevet erstattet af en mere tidssvarende borg, som giver udfordringer til motorik og kreativitet. Og så har vi opstillet en lille legehus, så legen fra Borgen kan genskabes af de mindste.

Lars Eberhart er legepladsformand og er ide-manden bag projektet, som han er kommet godt i mål med - i godt samarbejde med Kompan og Heine Jørgensen, Salling Entreprenør - og ikke mindst beboer, som har givet et stort input og arbejde, som de kan være stolte af. Et flot resultat, som vi er stolte af lykkedes.

For nuværende mangler der lidt færdiggørelse af græsset og efter så. Hvilket vil blive udført indenfor nærmeste fremtid.

Rigtig god fornøjelse - og go dag til alle.


Webdesign af e-studio.dk