Nyheder

Skovrejsningen er i gang. >
< Brombærvejs Legeplads - Skader udbedret
08.10.2022 10:08 Alder: 2 yrs

Klipning mm


I forbindelse med renovering af stierne - med begyndelse af stien mellem Kirsebærvej og Nøddevej i uge 47 - 2022 - og nu i 2023 stien mellem Druevej og Hybenvej, samt de sydlige ender af beboervejene på Druevej, der fører ud til skolevejen fra Frugtparken til Resen skole - er det besluttet, at udskifte alle fliserne til SF-Coloc 8 cm grå, som kan tåle de tunge køretøjer, der bruges i forbindelse med vinterbekæmpelsen.

I samme forbindelse er der sket orientering af de beboer, som bor ud mod stien, hvor det er vigtigt at få klippet hækken ind til ske, så det er til at komme til at arbejde og udskifte fliserne. Til højre på siden finder du en lille tegning, som viser, hvorledes der skal beskæres ud mod stierne.

De sidste stier skiftes ikke i dette kalenderår.

Grunden til valg af fliser er deres slidstyrke, som væsentlig overgår en asfaltering. Asfaltering kræver desuden en anden underlag, hvorfor det også vil blive dyre at gå over til denne overflade fremadrettet. Asfaltprisen svare i øvrigt til prisen på fliser, men er prismæssig dyre end fliser for underlaget.

Vi har også sat en tegning til højre på klipning af beboervejenes hække. Bemærk vejens bredde på de 8 meter, hvoraf kun de ca 6 meter i midten er asfaltbelagt. Det er vigtigt at denne del af vejen ikke er spærret af flisesætninger, hegn, buske, hække eller andet, som forhindre, at gående kan gå på dette areal, som jo er en del af vejen.

Har du spørgsmål til ovenstående - er du velkommen til at kontakte os.


Webdesign af e-studio.dk